top of page
Beoordelingen van klanten

Wil je zelf een beoordeling schrijven?

 

Dat kan via Google Maps:

-Open de App op je telefoon, zoek op      Noorderstraat 305, Sappemeer.

-Tik bovenaan op Reviews, scrol           omlaag totdat je 5 lege sterren ziet.

-Tik op de sterren voor een "ranking"     en schrijf eventueel een beoordeling.

 

Alvast bedankt! 

Hieronder wat reacties van klanten:

20200821_111607.jpg

Annelies Vermue

Boerderijcafe Mausel

Veel complimenten voor de jurk gekregen!

 

Mirna vd Geest

oktober 2023

Was erg blij en tevreden met mijn jurk. Enorm veel complimenten gekregen!

 

Lieu Ngo

september 2023

Ik ben nog steeds erg blij hoe de jurk geworden is! Bedankt hiervoor.

Mirke Pijpker

maart 2023

Caroline is mijn reddende engel geweest nadat mijn jurk verkeerd ingenomen was door een andere coupeuse. Ze heeft mijn jurk weer mooi kunnen krijgen, terwijl ik van anderen hoorde dat dit niet goed te krijgen was.
Caroline is een echte vakvrouw met oog voor detail en ze is pas tevreden als het echt helemaal perfect is.
MIjn jurk was prachtig, nogmaals dank!

 

 

SB Thomassen

mei 2023

Caroline is een super lieve vrouw die voor mij mijn jurk in mijn droomjurk heeft veranderd. Dat slechts in 3 dagen, Caroline denkt ontzettend fijn mee, is vakkundig en wist vrij snel wat ik voor ogen had. Vóór ik bij Caroline kwam had ik veel stress over mijn jurk want hij paste niet en was voor mij 'niet af'. Door Caroline is deze stress compleet weg, mijn jurk is geweldig, het is alles wat ik wilde/wil en ik heb door haar nóg meer zin in onze bruiloft in september! Lieve Caroline, ontzettend bedankt voor jouw vakmanschap, gezelligheid, geduld en rust die jij mij gegeven hebt! ♡

Jo An

december 2022

Met al haar ervaring, kennis en kunde heeft Caroline mij zo goed geholpen! Ze heeft mijn wensen om kunnen zetten naar een fantastische jurk. En dat ook nog heel snel en tegen een hele redelijke prijs.

Pien

december 2022

De eerste keer dat ik bij Caroline kwam had ik twee ontwerp ideeën voor mijn trouwjurk. We zijn beiden ontwerpen gaan uitwerken op papier en met stof stalen. Door middel van verschillende rokken die Caroline heeft liggen kon ik een beter beeld te krijgen wat mij mooi staat. Ook ben ik gaan winkelen bij bruidsmode zaken om inspiratie op te doen. Uiteindelijk hebben we voor 1 ontwerp gekozen en deze is door Caroline uitgewerkt tot een prachtige japon. Ik vond het ontzettend leuk om met Caroline te werken ze heeft heel veel ervaring en maakt prachtige jurken, jasjes, capes en trouwpakken. Daarnaast is Caroline ook gewoon een heel lief en fijn persoon en vraagt ze zeker niet de hoofdprijs voor haar jurken. Ik gun iedere bruid een Caroline.

Veronique Moerdijk

okt. '22

Perfect maatwerk, prima overleg, prettige passessies en een geweldig resultaat! Caroline is een erg goede, snelwerkende en goed meedenkende coupeuse! Ik ben 100% tevreden met haar werk! Super veel mooie reacties gehad op mijn trouwjapon. En hij zat heel fijn, met plezier 12 uur achter elkaar gedragen 😀👍🏻! Aanrader dus!!!

Jolien M

juli '22

Op aanraden van een andere coupeuse bij Caroline terecht gekomen en wat ben ik daar blij mee! Ze heeft mijn prachtige prinsessenjurk met heel veel zorg en kwaliteit vermaakt. Ze denkt goed mee en heeft veel kennis en ervaring. Ik ben erg echt heel gelukkig mee! Een aanrader!

 

Saviera Kanninga

juli '22

Ontzettend goed geholpen. Vorig jaar onze bruiloft moeten uitstellen. En door mijn ziekte toch qua omvang gegroeid waardoor de jurk niet meer pastte. Caroline heeft mij ontzettend goed geholpen, ze nam de tijd voor mij en toonde erg veel begrip. Binnen een week was mijn jurk klaar en kon ik hem weer aanpassen Caroline heeft nog wat aanpassingen gedaan gelijk daarna, en was binnen 1 uurtje klaar. Nu ontzettend blij met mijn jurk want hij past en zit veel beter. Dankjewel!

M. de Vries

juli '22

Aanrader? Ja, zeker! Caroline is een echte vakvrouw en super vriendelijk, ik voelde mij direct op m'n gemak bij haar. Ze werkt heel precies en tot in de details zorgt ze ervoor dat de jurk er perfect uit gaat zien. Ze heeft behoorlijk veel ervaring en dat zie je zeker terug in hoe ze haar werk doet. Ondanks dat ik vrij laat was met een jurk en een coupeuse regelen heeft Caroline zonder aarzelen de opdracht aangenomen en mijn jurk tot in de puntjes perfect gemaakt! Nogmaals heel erg bedankt!

 

Silvia

okt. '22

Top!!!
Over mijn gekochte droomjurk, die korter gemaakt moest worden werd gezegd: 'Hier kan ik helaas niets mee.' Ik was erg teleurgesteld. Maar gelukkig kwam ik via Google bij Caroline terecht. Voor Caroline is niets te gek. Ze heeft mijn jurk perfect op maat gemaakt EN korter gemaakt. Dankzij Caroline heb ik toch mijn droomjurk aan kunnen hebben op onze bruiloft 26 augustus. Een dikke aanrader. Nogmaals bedankt Caroline, mede dankzij jou was onze dag perfect.

 

 

D. Diterwich

22-01-'22

"Ik had niet zoveel tijd om een trouwjurk uit te zoeken, omdat ik al snel ging trouwen. Ik werd niet heel gelukkig van de opties in de normale bruidszaken. Ik heb toen contact gezocht met Caroline en dat liep vanaf het eerste moment heel goed. Ze luisterde naar mijn wensen, liet voorbeelden zien en maakte een schets. Het was een heel fijn proces waarbij aan al mijn wensen tegemoet werd gekomen. Caroline laat je echt op je gemak voelen, waardoor ik uitkeek naar elke pas-sessie. Ik ben haar heel dankbaar voor dit pronkstuk op mijn winterse bruiloft op een kasteel. De japon paste perfect in het plaatje. Haar prijs/ kwaliteit verhouding is echt zeer goed en wil je net even wat anders, dan kan zij je heel goed bijstaan. Een verademing is dat alles direct op maat is en dat is voor een vollere vrouw heel prettig."

J Damming

juni 2021

Caroline is een ware kunstenares. Ze heeft mijn jurk zo vermaakt dat het echt mijn droomjurk is geworden. Sleep korten, V-hals, kanten bandjes erop gezet en ingenomen. Caroline is heel fijn in de omgang, ik voelde mij meteen op mij gemak. Caroline super bedankt! 

 

 

Gracia Zijl

juni 2021

Caroline heeft mijn bruidsjurk aangepast naar mijn wensen. Een mooi stukje vakmanschap met oog voor detail. Ik ben heel blij met het resultaat!

 

 

Shanna van der Heide

juni 2021

Super geholpen. Nu 2 week voor de bruiloft de jurk na het vermaken gepast en hij is super mooi geworden! Carolien is vriendelijk en goed in wat ze doet. De prijzen zijn goed en de service nog beter! Voelde me er erg op mijn gemak. Makkelijk contact via de app. Zou het zeker aanbevelen bij anderen.

 

Esther Klaver

april 2021

Caroline heeft mij ontzettend goed geholpen bij het vermaken van mijn trouwjurk + sluier! Ze begreep meteen hoe ik het hebben wou en werkt super snel. Dank je wel voor je hulp Caroline! 

 

 

Ria Nijburg

aug. 2020

Caroline heeft mij ontzettend goed geholpen om mijn jurk aan te passen aan mijn wensen. Achteraf gezien had ik graag samen met haar mijn jurk ontworpen maar ik had mijn jurk al gekocht. Uiteindelijk ben ik super blij met het resultaat.

 

I.Wagensveld

08-08-'20

*****

Zulke goede service horen ook een goede beoordeling te krijgen. We hebben een prachtige dag gehad en ontzettend genoten.

 

A. Bos

21-06-'20

Caroline maakte een ontwerp op maat. Het geleverde patroon met beschrijving was geweldig om mee te werken. Problemen met rits inzetten en veranderen van patroon zijn super begeleid. Met zo'n coach als steun is het zelf maken van een bruidsjurk een feestje. Het resultaat is dan ook om trots op te zijn.

 

J.E.M.B. Janssen

28-11-'19

Caroline is een echte vakvrouw met een uitstekend oog voor detail! Een aanrader voor elke vrouw die een perfect passende en heel mooi afgewerkte trouwjurk of jurk/pak voor een feestelijke gelegenheid zoekt. Caroline ontwerpt zelf of maakt precies na wat je zelf in gedachte hebt maar niet kunt vinden in een winkel. Het resultaat is echt verbluffend.

M.de Wilde

27-11-'19

Een hele goede coupeuse met oog voor detail en zeer nauwkeurig werkend. Ik ben heel erg blij met mijn prachtige zijden jurk. Haute couture in Sappemeer!

 

B.Vervest- van Seijen

19-09-'19

Geweldig geholpen door Caroline .
Echt een vakvrouw ze heeft een luisterend oor en voelt perfect aan wat iemand graag wil.
Dankzij haar een supermooie jurk .

Dagmar Bolwijn

10-08-'19

Fantastisch! Caroline heeft vanaf een plaatje van internet de perfecte bruidsjurk voor me gemaakt! Precies zoals ik het me had voorgesteld en voor een heeeeeeele vriendelijke prijs. Absolute aanrader!

Nia Wolt

10-08-2019

Super snelle service, mijn jurk zat echt perfect. Heel erg tevreden! Caroline heeft oog voor detail en neemt echt de tijd voor je! (Translated by Google) Super fast service, my dress was really perfect. Very satisfied! Caroline has an eye for detail and really takes the time for you!

S.N. van Heel

10-08-2019

Dankzij Caroline een bruidsjurk precies zoals ik dat wenste. Een prachtig corset wat glitterde van de mooiste kraaltjes, die ik overdag met een echte prinsessen rok droeg en in de avond met een kort salsa rokje. Dit maakte Caroline met veel geduld en ze bleef alles aanpassen totdat het helemaal naar wens was. Ik raad haar zeker aan! (Translated by Google) Thanks to Caroline a wedding dress exactly the way I wanted it. A beautiful corset that sparkled with the most beautiful beads, which I wore during the day with a real princess skirt and in the evening with a short salsa skirt. Caroline made this with a lot of patience and she kept adjusting everything until it was completely satisfactory. I definitely recommend her!

Marianne De vries

09-08-2019

Caroline heeft mijn trouwjurk fantastisch vermaakt! Ze heeft oog voor detail, en ze geeft duidelijke adviezen en tips mee. Ze werd mij aangeraden door een vriendin, en ik zal zeker weten hetzelfde doen. (Translated by Google) Caroline has entertained my wedding dress fantastic! She has an eye for detail, and she gives clear advice and tips. She was recommended to me by a friend, and I will certainly do the same.

Sarah Hoffman

29-07-2019

Caroline is a master at taking a client’s idea and giving her exactly what she wants / imagined. Excellent attention to detail, patient, caring, and above all else, highly skilled in creating a beautiful product that fit like a dream. Cannot recommend highly enough - we live near Amsterdam and it was SO worth the driving back and forth three times just to have this experience for my dream wedding dress. Excellent value for money as well. Thank you!

S. Z.

Maart 2019

Caroline van Staveren heeft mijn dure en kwalitatief steengoede mikado trouwjurk :-) prachtig vermaakt! De jurk was versierd met allerlei mooie steentjes en strikken en aan deze jurk heeft Caroline prachtig een paar extra stukken stof gezet. Ook heeft ze daarbij een prachtige sluier gemaakt. Ik ben erg tevreden met deze coupeuse. Nuchter, eerlijk en een eerlijke prijs. (Translated by Google) Caroline van Staveren has entertained my expensive and high-quality mikado wedding dress :-) beautifully! The dress was decorated with all kinds of beautiful stones and bows and Caroline has beautifully put a few extra pieces of fabric on this dress. She has also made a beautiful veil. I am very satisfied with this haircut. Sober, honest and a fair price.

Noot: Voorgaande beoordelingen van klanten werden automatisch vertaald door Google in het engels. Excuses hiervoor.

Lieske Bossenbroek

Aug.2018

Caroline heeft mijn trouwjurk prachtig aangepast op mijn lengte! Ze levert vakwerk en de sfeer was lekker ongedwongen, ik zou haar zeker aan iedere bruid aanbevelen!

Kleding bruidsmoeder in Hardenberg

Geplaatst door Michelle op 11 aug. '16

Caroline is een hartelijk persoonlijkheid met een grote deskudigheid als coupeuse. Voor het huwelijk van mijn dochter heb ik voor mijzelf als moeder van de bruid twee kledingsets laten maken door Caroline. Eentje voor overdag en een voor de avond. Ik had plaatjes uit een magazin meegenomen ter inspiratie. Caroline heeft zonder problemen uitgevoerd hetgeen ik in mijn hoofd had. Zij heeft zeer beslist oog voor detail. Ik was zeer content!

Trouwjurk in Sappemeer

Geplaatst door lotte op 17 aug. '15  

Heb mijn moeders trouwjurk laten vermaken naar die van mij en hij was geweldig! Goed advies en altijd wat jij wilt!

Proefmodellen in Omgeving Groningen

Geplaatst door yasmine op 09 dec. '14  

Ik ben met een onderneming begonnen en zocht een ervaren coupeuse om mijn proefmodellen te maken voor mijn collectie. Ik heb haar visitekaartje toevallig bij de klein advertenties in een supermarkt gevonden. Heb direct contact met haar gezocht en vanaf dat moment ben ik keer op keer naar haar toe gegaan voor een nieuwe naaiopdracht. Alles klopt altijd, ik kan echt niet meer zonder haar. Ze luistert en snapt wat de bedoeling is en wat de klant precies wil. Omdat zij erg veel verstand van zaken heeft kan ze soms zelf belangrijke correcties aanbrengen en geeft ook de goed advies. Deze vrouw is een ''top coupeuse'' en zou makkelijk in een ''haute couture atelier'' in Parijs kunnen werken! en als persoon is ze erg lief, warm en altijd vrouwelijk.

Reddingsactie zwangere bruid

Na de geweldige inspanning om mijn droomjurk weer passend te maken voor mij en de baby wilden we graag onderstaand bericht op je website plaatsen, maar we krijgen het niet voor elkaar (geen invulvelden). Kan jij dit zelf plaatsen of doen we iets verkeerd? Groeten en nogmaals bedankt voor de prachtige jurk!

Erzsi 2-9-2017 werd een fantastische dag mede dankzij de gouden handen van Caroline die voor de bruidsjurk van onze dochter, waar opeens ook een baby in moest passen, een geweldige oplossing heeft gecreëerd. Het leek alsof de oorspronkelijke jurk niet kon worden aangepast. Andere jurken waren aardig maar niet 1e keus. dankzij jouw professionaliteit en inspanning werd de gewone trouwjurk een fantastische positie-trouwjurk. Dank! Harm en Dorothé (ook namens een stralende bruid!)

 
Reactie van bruid Rikke:

"Caroline heeft een prachtige trouwjurk voor me gemaakt die op de dag van ons huwelijk echt als gegoten zat! 
Ze heeft geluisterd naar al mijn wensen en meegedacht over ontwerp en stoffen. Toen ik hem aantrok en in de spiegel keek, voelde ik me op mijn mooist!

Wat reacties van mijn engels-talige klanten:

Sylvia:

"I highly recommend Caroline. She worked on my wedding dress and she was very friendly, fast and precise. She also gave me a lot of good advices for the wedding day itself and how to improve my dress."

Margarita:

"Carolyn is amazing!! I bought my wedding dress online. It didn't fit very well, it had some holes and different imperfections. Carolyn fixed my dress within two weeks. She fixed all the imperfections and made it look couture. Everybody complimented me on how beautiful and how well my wedding dress fitted me. Carolyn is very talented and knowledgable, she's wonderful! Thank you for helpin me look amazing on my wedding day!!"

Een reactie van Anke:

"Ik kan iedereen Caroline aanraden. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en maakt je jurk tot in de puntjes perfect. Ze denkt mee en geeft opties en ideeën. Ze heeft mijn jurk helemaal aangepast, ingenomen etc. zodat ie perfect om mijn lichaam sluit. Het resultaat is geweldig!"

bottom of page