top of page

Vind met passie je droomjurk!

Een tijdje geleden liep er een groepje studenten binnen bij de bruidszaak die mij toen inhuurde, en zij waren in de stad op zoek naar mensen die met passie hun werk uitvoeren. “Dan ben je helemaal aan het goede adres”, zei ik meteen. Grappig, hoe je door een vraag van iemand, opeens een helder inzicht kunt krijgen.

De studentes waren heel geïnteresseerd en ik voelde hoe ik een vlammend betoog hield over mijn vak en hoe leuk ik het vond om iemand te laten zien hoe mooi zij eruit kon zien; het werken met schitterende creaties en het op maat maken van de japonnen om hun figuur er nóg beter in uit te laten komen, accessoires erbij zoeken om het plaatje compleet te maken… Aan hun gezichten kon je zien dat het aanstekelijk werkte en ze vroegen maar door, of ze niet óók eens wat jurken mochten passen, want dat leek hen zo leuk. Ieder raakte opgeladen door de positieve energie.

Toen ze de deur uit waren, besefte ik weer eens já, dat is mijn passie inderdaad: mooie dingen creëren, mensen laten zien hoe mooi ze werkelijk zijn; hun zelfvertrouwen versterken en hun pluspunten benadrukken!

Als je iets met passie doet, lift dat je op; moeiteloos en in flow komen de dingen tot stand en terwijl je bezig bent vergeet je alle besef van ruimte en tijd. Geert Kimpen vertelde dat eens in zijn lezing “De magie van de liefde”, over “Kama”. Het wordt gezien als een van de vier levensdoelen (de zogenaamde "purusartha's"). Kama is het doel van ervaring met de eerste vijf van de zes zintuigen. Het verwijst naar het willen ervaren van plezierige of aangename gevoelens. (Bron: Wikipedia) Maar wat heeft dat nou met je werk te maken? Heel veel als het goed is!

Het mooie van een passie; een levensmissie, is dat je anderen iets moois te bieden hebt: liefde en toewijding aan je vak en voor de wensen van de klant. En dat is wat ik nog steeds voel als ik een bruidsjapon aflever aan een aanstaande bruid. Het blijft bijzonder om een stukje bij te kunnen dragen aan zo’n bijzonder moment als een huwelijksdag!

Heb jij nu al járen jouw droomjurk in gedachten en ben je eindelijk gevraagd? Dan weet ik dat jouw hart een sprongetje maakt als je hem ziet. Misschien heb je hem in "Say yes to the dress" gezien, in een buitenlands tijdschrift of heb je hem zelf bedacht. Maar hoe krijg je hem te pakken? Misschien is hij wel onbetaalbaar.

Misschien kan ik jouw droom in vervulling laten gaan. Al 30 jaar maak ik met veel liefde en passie trouwjurken, geheel naar wens van de klant en precies gevormd naar het figuur van de aanstaande bruid.

Val je qua figuur buiten de bestaande confectiematen? Geen probleem! Het is ook dan een overweging waard om je japon op maat te laten maken. Door mijn ervaring, als coupeuse voor verschillende bruidshuizen, weet ik dat er soms heel wat kunst en vliegwerk aan te pas komt, om de jurk aan te passen aan het figuur van de bruid. Veel confectiejaponnen hebben bijvoorbeeld standaard een B-cup, wat in veel gevallen te klein is. Hoe mooi zou het zijn als je japon bijvoorbeeld meteen al de juiste cup-maat heeft?!

Misschien heb je andere wensen, zoals bijvoorbeeld iets anders dan de standaard (Ivoor-) witte jurk, maar een kleurtje. Vaak is een confectie japon niet leverbaar in diverse kleuren, bij mij kun je kiezen uit ontelbare kleuren en stoffen! Onder de naam “Handmade bridalgowns” maak ik bruidsjaponnen op maat, geheel naar jouw wens.

Nu verwacht je natuurlijk dat dit alles veel duurder is dan een bruidsjurk uit de winkel, dat hoeft helemaal niet, je kunt het zo duur maken als je zelf wil, de meeste modellen kunnen voor dezelfde prijs gemaakt worden.

Wat voor wensen je ook hebt; waar je hart ook sneller van gaat kloppen, je kunt altijd vrijblijvend langskomen om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van jouw ideeën maak ik een schets en laat je stofstalen zien. Op deze manier komen we tot een uniek ontwerp. En zeg nou zelf, op je trouwdag wil jij je toch speciaal voelen? Jij

verdient een speciale bruidsjurk gemaakt door Handmade bridalgowns!

Voor meer informatie, kijk op;

www.handmadebridalgowns.com

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page