top of page

Wat een fantastisch trouw-jaar was het!Ruim 2 jaar stond ons leven even in de wacht, met lockdowns, allerlei bepalingen en restricties en veel media aandacht voor ziekte en politieke onrust. Alles waar we zo aan gewend waren; hoe ons normale leven eruit zag, werd op z’n kop gezet; een halt toegeroepen.


Gelukkig konden we in het voorjaar weer opgelucht ademhalen. Veel bruidsparen, die hun feest steeds hadden moeten uitstellen, konden nu eindelijk groen licht geven aan hun bruiloftsplannen. Je kon merken dat iedereen, na alle ellende, des te meer zin had in een feestje. Het barstte volledig los dit jaar, wát een drukte, maar hoe fijn om m’n vak weer volledig uit te kunnen voeren! Het was tot nu toe, het meest intensieve trouwjaar wat ik ooit meemaakte.


Vroeger hadden ik het altijd over “het trouwseizoen”, maar sinds 2020 is dat allemaal verandert. De afgelopen 3 jaar hielden mensen in allerlei vormen hun trouwfeest, bepaald door de dan geldende regels en normen, vierden zij hun bruiloft op hun eigen manier, wat ook wel weer wat had. Kleine groepjes, vaak alleen naaste familie en in een intieme setting. Ook in de trouwdatums zat veel variatie, voorheen trouwde er niemand in de winter; meestal waren de maanden mei, juni, augustus en september favoriet; nu ging het alle kanten op, zelfs deze maand december waren er nog een aantal trouwerijen.


Maar wát geweldig dat het weer los ging, dat men er weer een eigen droombruiloft van kon maken en iedereen daarbij aanwezig kon laten zijn! Wat ik vooral geleerd heb de afgelopen jaren, is om dankbaar te zijn voor wat je hebt. Dat ga je pas beseffen als het even niet zo lekker loopt. Ik was blij met iedere klant die contact zocht, wilde iedereen helpen, en dat is ook nog gelukt. Soms was ik ontzettend vermoeid, maar ik moest doorgaan. De bijzondere verhalen en dankbaarheid van de bruiden hielden me op de been. Vooral als ze de bruiloft meerdere keren hadden moeten uitstellen, was ik zó blij voor ze, dat het nu eindelijk wél door kon gaan. Ik leefde met ieder van hen mee en begreep zo goed, hoe het is als je leven min of meer on-hold staat. Je wilt dóór: trouwen, een huis kopen, aan kinderen beginnen…. Extra fijn als er dan weer beweging in komt.


Dit jaar mocht ik meer dan 150 klanten verwelkomen, aanstaande bruiden, moeders van de bruid of bruidegom en bruiloftsgasten. Ik maakte 6 unieke trouwjurken en 3 trouw-outfits voor de a.s. bruiden die iets anders wilden dan een jurk. Verder mocht ik heel veel a.s. bruiden helpen om hun trouwjapon passend te maken. Overal kwamen ze vandaan en hun jurken kochten ze o.a. bij Bridallure, Assepoester, Xsasa, Het Witte Huys, Japon Vintage, Boetiek de Bruid, De Sluier, Wild at heart, Modern romance en soms 2e hands van particulieren. Ik ben dan ook heel dankbaar voor alle bruidsboetieks, die hun vertrouwen in mij lieten blijken, door hun klanten aan mij toe te vertrouwen.


Met een tevreden gevoel ga ik het jaar afsluiten, genietend van alle mooie reviews en foto’s die ik mocht ontvangen. Veel hiervan zijn te zien op deze website bij “reacties” en in de fotogalerij op de “Home”-pagina. Ik wil iedereen bedanken, die dit jaar tot een speciaal “Trouwjaar” gemaakt hebben, mede dankzij jullie ga ik met een positief gevoel het nieuwe jaar in.


Het volgende jaar wordt trouwens ook heel bijzonder, want dan hopen wij, mijn vriend Niren en ik, de “Studio” te kunnen openen. Er zal nog veel geklust moeten worden, maar dan hebben we hopelijk een mooie ruimte waar ik de aanstaande bruiden kan ontvangen in mijn nieuwe showroom met paskamer. Hier zal ruimte zijn voor mijn collectie japonnen en accessoires en een mooie ruime paskamer voor de doorpassen. In de rest van de Studio komt een ontvangstruimte met bar en toiletgroep voor gezamenlijk gebruik en achterin de yogazaal voor Niren, die yogadocent is en dus diverse lessen zal gaan verzorgen.


Volg de Facebook pagina of Instagram als je op de hoogte wilt blijven, daar zal ik regelmatig updates plaatsen. Het adres blijft overigens hetzelfde, want de ruimte die we verbouwen zit aan ons huis vast.


Vanaf deze plek wens ik iedereen fijne feestdagen en alvast een geweldig mooi 2023!


Caroline.

Comments


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page